HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Doi tineri au furat un câine de rasă din curtea unei locuințe - Animalul a fost recuperat de polițiști de la unul dintre suspecți.

Doi tineri au furat un câine de rasă din curtea unei locuințe - Animalul a fost recuperat de polițiști de la unul dintre suspecți.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Sub supraveghere judiciară se află doi tineri din Braşov, care sunt cercetaţi pentru furt calificat. Aceştia sunt acuzaţi că au sustras un câine de rasă ciobănesc de Bucovina dintr-o curte rezidenţială. Ancheta poliţiei a condus la descoperirea animalului în grădina unuia dintre cei suspectaţi, conform news.ro.

Informaţii furnizate joi de Poliţia judeţeană Braşov relevă faptul că incidentul a fost raportat pe data de 28 octombrie. O tânără a alertat Poliţia municipiului Săcele despre dispariția câinelui său din rasa ciobănesc de Bucovina, furat din propria curte.

"După ce au efectuat cercetări, poliţiştii au identificat animalul sustras, acesta fiind în curtea unui imobil, situat pe strada Gârcinului, din municipiului Săcele. Tot aici poliţiştii au identificat şi un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din aceeaşi localitate, care a confirmat că el este cel care a luat câinele", informează IPJ Braşov.

Bărbatul implicat în sustragerea animalului a fost iniţial reţinut pentru o perioadă de 24 ore, dupa care i s-a permis să plece. În urma investigațiilor s-a descoperit că acesta nu a acţionat singur, ci a avut un partener, un alt tânăr de 21 de ani. Acesta din urmă a fost, de asemenea, pus sub control judiciar.

Cercetările în acest caz sunt încă în curs de desfășurare de către Poliţia Municipiului Săcele, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

ARTICOL SCRIS DE:
Ana Ionescu