HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Diana Șoșoacă preconizează că vor exista 20 de șoșocari în Parlamentul European.

Diana Șoșoacă preconizează că vor exista 20 de șoșocari în Parlamentul European.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Președinta partidului S.O.S. România, senatorul Diana Șoșoacă, a comunicat în plenul Senatului că formațiunea sa politică va fi reprezentată în Parlamentul European și că după alegerile europarlamentare numărul de șoșocari în Legislativul european se va ridica la 20. "S.O.S. România va intra în Parlamentul European. Vă închipuiți ce înseamnă 20 de șoșocari acolo?", le-a transmis Diana Şoşoacă colegilor senatori.

Această declarație a venit ca răspuns la criticile aduse de președinta S.O.S. România asupra ajutoarelor oferite de statul român ucrainenilor, ea argumentând că cetățenii români suferă de foame, în timp ce România susține Ucraina.

Diana Şoşoacă i-a etichetat pe parlamentarii români care promovează măsurile de sprijinire a Ucrainei drept trădători, reproșându-i liderului ucrainean Volodimir Zelenski că își bate joc de românii din Ucraina.

"Văd că sunteţi foarte neliniştiţi. Nu numai că Şoşoacă va intra în Parlamentul European, ci S.O.S. România va intra în Parlamentul European. Însă, într-adevăr, nu ar fi bine să rămân acolo pentru că este nevoie de mine aici, ca să fiu cu ochii pe voi ca pe butelie. Vă închipuiţi ce înseamnă cel puţin vreo 20 de şoşocari în Parlamentul European? Vă daţi seama că, în sfârşit, vom merge acolo verticali, mândri, suverani independenţi şi vom face ceea ce voi nu faceţi acolo? Vom face dreptate pentru România. Asta nu vă convine? M-am cam săturat de toate ajutoarele către Ucraina. Ajutăm pentru ce?", a declarat Diana Șoșoacă.

În plus, ea a afirmat că a fost prima la nivel mondial care a pledat pentru pace: "Nimeni nu se interesează de pace. Neutralitate pentru România, pacea de la Bucureşti. Nicio problemă, noi am fost fraieri, a preluat-o Viktor Orban. Şi a cerut pacea de la Budapesta. Şi acum ce să vezi: Viktor Orban, care este naţionalist, face demersuri pentru pace. El se întâlneşte şi cu Biden, şi cu Putin, şi în China, iubeşte BRICS-ul şi o duce foarte bine. Impune condiţii UE şi nu acceptă cerealele în Ungaria și refuză să mai ajute Ucraina cu armament. În timp ce noi oferim totul Ucrainei și Zelenski, dansator la bară, nu face decât să îşi bată joc de românii din Ucraina. Ruşine să vă fie, antiromânilor ce sunteţi!", le-a spus Diana Șoșoacă senatorilor.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu