HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Daniel Pancu (U21) nu vede meciul cu Albania ca o oportunitate de răzbunare pentru rezultatul precedent.

Daniel Pancu (U21) nu vede meciul cu Albania ca o oportunitate de răzbunare pentru rezultatul precedent.
Sursă foto: gsp.ro

Antrenorul echipei naționale de tineret Under-21 a României, Daniel Pancu, a declarat joi seară la Mogoșoaia că nu vede meciul cu Albania, programat pe Stadionul Giulești în Grupa E a preliminariilor, ca o răzbunare pentru înfrângerea suferită în meciul tur, când "tricolorii" au pierdut cu 2-3 după ce au avut un avantaj de 2-0.

"Fiecare joc are specificul lui, știm foarte bine ce meci ne așteaptă. Cunoaștem caracteristicile Albaniei, un adversar incomod, care ne-a învins în meciul tur, deși eu cred că noi am fost mai buni o perioadă mai lungă de timp. Nu tratăm meciul ca pe o revanșă, ci ca pe unul în care avem mare nevoie de puncte. Pentru că Albania e clar una dintre contracandidatele noastre pentru primele două poziții. Avem nevoie de puncte", a declarat antrenorul conform Agerpres.

"Mentalitatea lor este una bună, pentru că mulți jucători ai lor sunt născuți, crescuți și educați în Occident. În meciul din tur am făcut câteva greșeli pe care sunt convins că nu le vom mai repeta mâine. Așa că sperăm ca la final noi să fim cei care se vor bucura. Noi respectăm toți adversarii, dar cred că sunt șanse foarte, foarte mici să se mai repete istoria din tur", a adăugat Pancu.

Antrenorul afirmă că jucătorii par mai uniti și mai încrezători în abilitățile lor.

"Plecăm mâine de la siguranța în defensivă. Echipa o simt că e mult mai omogenă și mai încrezătoare în capacitățile ei. Stadionul Giulești ne-a purtat noroc în partida cu Armenia, sperăm să se întâmple la fel și mâine. Din păcate, știm că la meciurile naționale de tineret din București atmosfera este una mai amicală decât la cele din provincie", a explicat Daniel Pancu.

Echipa națională de tineret a României va juca pe data de 17 noiembrie cu Albania, pe Stadionul Giulești (ora 20:30), iar pe data de 21 noiembrie va întâlni Elveția, pe Stade de la Maladiere din Neuchatel (ora 19:30).

Echipa națională U21 a României face parte din Grupa E, împreună cu Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia. După primele trei meciuri jucate, România U21 se află pe locul al treilea (cu 6 puncte), după Albania (9 puncte) și Elveția (7 puncte).

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu