HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Cum au devenit pastilele de slăbit unul dintre cele mai dorite avantaje extrasalariale?

Cum au devenit pastilele de slăbit unul dintre cele mai dorite avantaje extrasalariale?
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Obsesia cu privire la tratamentele costisitoare pentru scăderea în greutate a dus la o cerere crescută a acestora în cadrul programelor de sănătate finanțate de companii, transformându-se într-unul dintre avantajele cele mai dorite de angajați, conform informațiilor furnizate de Bloomberg și citate de ZF, potrivit Mediafax.

În prezent, mai puțin de jumătate dintre angajatorii mari oferă noua clasă de medicamente pentru obezitate. Cu toate acestea, 18% dintre aceștia afirmă că iau în calcul introducerea lor, pe baza interesului crescând. Aceste date provin din rezultatele preliminare ale unui sondaj realizat pe un eșantion de 1 062 de companii de către Mercer, o firmă specializată în consultanța resurselor umane.

"Avem literalmente mii și mii de pacienți care ne contactează", a afirmat James Wantuck, director medical asociat la Accolade Inc., o companie care oferă servicii medicale.

Acesta a subliniat că angajatorii se confruntă cu o decizie dificilă: pe de o parte, medicamentele "funcționează foarte bine", dar pe de altă parte "sunt foarte scumpe".

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu