HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Cristian Popescu Piedone anunță că PUSL va participa independent în alegerile din 2024

Cristian Popescu Piedone anunță că PUSL va participa independent în alegerile din 2024
Sursă foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Decizia de a participa independent la scrutinul din 2024 a fost luată de Comitetul Executiv al PUSL. Informația a fost dezvăluită în Arad de către liderul partidului, Cristian Popescu Piedone, care a accentuat faptul că PUSL dispune de răspunsuri pentru viitorul progeniturilor noastre, pentru existența cotidiană a tineretului și persoanelor vârstnice.

"PUSL are soluții pentru viitorul copiilor noștri, pentru viața de zi cu zi a tinerilor și a seniorilor noștri." - Cristian Popescu Piedone

Acest anunț vine ca o confirmare a determinării partidului de a-și asuma responsabilitatea proprie în cadrul alegerilor viitoare. O decizie care subliniază angajamentul PUSL față de cetățenii pe care își propune să îi reprezinte.

În acest context, președintele partidului, Cristian Popescu Piedone, își exprimă încrederea că PUSL este pregătit să ofere soluțiile necesare pentru un viitor mai bun. Aceasta este o promisiune pe care PUSL o face tuturor membrilor societății: copiii care vor moșteni țara, tinerii care luptă să își construiască un trai decent și seniorii care au contribuit la formarea națiunii.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu