HUB PRESS

s e î n c a r c ă

CFR Călători anunță că aplicația lor online de bilete nu va fi disponibilă în noaptea de luni spre marți.

CFR Călători anunță că aplicația lor online de bilete nu va fi disponibilă în noaptea de luni spre marți.
Sursă foto: Stiri Pe Surse

CFR Călători a anunțat că platforma sa online de achiziționare a biletelor nu va fi disponibilă în noaptea de luni spre marți.

Conform declarațiilor companiei, această întrerupere este necesară pentru ca SC Informatică Feroviară SA să poată efectua lucrări de întreținere la echipamentele de comunicații. Aceste lucrări vor avea loc începând cu ora 23:00 a zilei de luni și se vor încheia la ora 4:00 în dimineața zilei de marți.

Timpul alocat acestor lucrări va afecta mai multe servicii oferite de CFR Călători. În intervalul menționat, vânzarea biletelor la ghișee se va desfășura fără posibilitatea rezervarii sau cumpărarii anticipate; biletele achiziționate direct din tren nu vor include rezervarea unui loc; sistemul online de cumpărare a biletelor va fi indisponibil atât pentru rutele interne cât și pentru cele internaționale; biletele pot fi achiziționate de la automatele din gările CFR doar pentru trenurile care nu necesită rezervare; emiterea Cardurilor „Tren Plus” va fi suspendată temporar, iar site-ul cfrcalatori.ro nu va putea fi accesat.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu