HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Când va fi examinată cererea de arestare preventivă în scandalosul caz al asasinatului de la Sibiu?

Când va fi examinată cererea de arestare preventivă în scandalosul caz al asasinatului de la Sibiu?
Sursă foto: Stiri Pe Surse

Controversă în cazul asasinatului de la Sibiu: când va avea loc audierea pentru arestarea preventivă? Solicitarea anchetatorilor sibieni, de a emite mandate de arestare pe numele celor trei indivizi suspectați de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner, se va examina doar pe 22 noiembrie.

Conform declarațiilor Parchetului adiacent Tribunalului Sibiu, acest interval este necesar pentru a se finaliza procesul de citare a acuzaților, informează Rador Radio România.

Cei trei bărbați, identificați ca provenind din județul Dolj, sunt inculpați pentru omor calificat și jaf. Din datele existente până în prezent, aceștia nu mai sunt pe teritoriul țării.

Reamintim că în noaptea de 6 noiembrie, un om de afaceri din Sibiu a fost agresat și torturat în propria locuință, iar următoarea zi i-a fost fatală la spital.
Vezi și: Erorile anchetatorilor din Sibiu continuă: Identitățile suspecților au fost dezvăluite public de un judiciarist
Vezi și: Boxerul reținut nevinovat în cazul crimei din Sibiu dă poliția în instanță: Mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au bătut.

ARTICOL SCRIS DE:
Elena Marin