HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Breaking News: Tribunalul din Constanța aprobă începerea procesului în care Dan Diaconescu este acuzat de relații sexuale cu minore.

Breaking News: Tribunalul din Constanța aprobă începerea procesului în care Dan Diaconescu este acuzat de relații sexuale cu minore.
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Judecătoria din Constanţa a stabilit că procesul lui Dan Diaconescu, acuzat de abuz sexual asupra unui minor și de exploatare a prostituției infantile în mod repetat, poate fi început. În plus, instanța a respins mai multe solicitări făcute de acesta. Decizia nu este definitivă.

Magistrații constănțeni au decis să nu accepte cererile prezentate de avocații lui Dan Diaconescu.

"Respinge, ca neîntemeiate, cererile și excepțiile formulate de apărătorii aleși ai inculpatului, D.C.D. În baza art. 346 alin. (2) C. proc. pen. constată legalitatea sesizării Judecătoriei Constanţa cu rechizitoriul nr. 1865/P/2023 din data de 31.07.2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, privind pe inculpatul D.C.D", se menționează în minuta instanței.

De asemenea, magistrații au decis să înceapă procesul împotriva lui Dan Diaconescu.Decizia poate fi contestată în termen de trei zile după comunicare.

Diaconescu a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunilor sexuale asupra unui minor (2 acte materiale), folosire a prostituției infantile (2 acte materiale) în stare de recidivă postexecutorie.

"În concret, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele: În jurul datei de 19.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu