HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Barnsley a fost eliminată din Cupa Angliei din cauza utilizării unui jucător neeligibil.

Barnsley a fost eliminată din Cupa Angliei din cauza utilizării unui jucător neeligibil.
Sursă foto: etimg.com

Echipa de fotbal Barnsley a fost eliminată din Cupa Angliei în actualul sezon, motivul fiind participarea unui jucător neeligibil în partida câștigată împotriva echipei Horsham, în prima rundă. Informația a fost confirmată miercuri de către Federația engleză de Fotbal (FA), conform Reuters și news.ro.

Barnsley, care activează în League One, a reușit să învingă cu 3-0 echipa Horsham luna aceasta, în cadrul Cupei Angliei.

"FA a susţinut că jucătorul a fost ineligibil pentru acest meci, deoarece nu a fost înregistrat corect ....", a declarat FA printr-un comunicat oficial. "Membrii subcomisiei au dispus ca Barnsley să fie exclusă din competiţie, iar Horsham să avanseze în turul doi".

Echipa Barnsley și-a recunoscut vina și a admis că s-a produs o încălcare.

"Dorim să le prezentăm scuze fanilor, jucătorilor şi stafului nostru pentru această regretabilă eroare", se menționează într-un comunicat emis de Barnsley. "Această greşeală - deşi neintenţionată - se situează mult sub standardele înalte pe care le stabilim la acest club şi pur şi simplu nu este ceea ce meritaţi."

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu