HUB PRESS

s e î n c a r c ă

ANIF planifică să aloce 6,57 milioane lei pentru proiecte de irigații în județele Ialomița, Mehedinți și Ilfov.

ANIF planifică să aloce 6,57 milioane lei pentru proiecte de irigații în județele Ialomița, Mehedinți și Ilfov.
Sursă foto: wall-street.ro

Conform unui anunț recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF) plănuiește să aloce suma de 6,57 milioane lei, fără TVA, pentru proiecte de irigații în județele Ialomiţa, Mehedinţi și Ilfov.

Anunțul specifică că scopul contractului este realizarea lucrărilor de întreținere și reparații la amenajările pentru îmbunătățirea funciară din cadrul filialelor teritoriale ANIF, așa cum a fost raportat de Agerpres.

Contractul va fi divizat în trei loturi și va fi acordat prin licitație deschisă, bazându-se pe criteriul celui mai bun raport calitate - preț. Data limită de primire a ofertelor sau a solicitărilor de participare este stabilită în data de 11 decembrie 2023, ora 15:00.

Primul lot implică lucrările de întreţinere şi reparaţii la amenajarea pentru irigaţii Terasa Ialomiţa Călmăţui din cadrul FTIF Ialomiţa (5,194 milioane lei). Al doilea lot include lucrările de întreţinere şi reparaţii la amenajarea pentru desecare Crivina Vânju Mare din cadrul FTIF Mehedinţi (1,086 milioane lei).

În conformitate cu anunţul, al treilea lot se referă la lucrări de întreţinere şi reparaţii la amenajarea pentru desecare Afumaţi Ştefăneşti de Sus din cadrul FTIF Ilfov (291.187 lei).

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu