HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Alina Gorghiu dezvăluie un secret politic al PNL pentru 2024 pe care niciun alt politician nu l-a menționat!

Alina Gorghiu dezvăluie un secret politic al PNL pentru 2024 pe care niciun alt politician nu l-a menționat!
Sursă foto: ziuadevest.ro

Alina Gorghiu, senator și ministru al Justiției, care ocupă și funcția de președinte al PNL Argeș, a afirmat în cadrul unei vizite la Câmpulung că aceasta este prima vizită oficială a conducerii PNL în județul Argeș de când ea a preluat conducerea organizației liberale din Argeș. Ea a dat asigurări că, până în 2024, PNL va fi unicul mare partid de dreapta care promovează valorile tradiționale ale liberalismului românesc. Gorghiu a menționat că îi lipsește echilibrul pe care Nicolae Ciucă, președintele PNL, l-a adus în timpul guvernării sale.

"Este un moment în care eu regăsesc și în sală și pe scenă prieteni ai organizaţiei PNL Argeş. Însă înainte de a începe discursul vreau să îmi permiteţi să am un moment al adevărului (...) E prima vizită politică la nivelul acesta, în judeţul Argeş şi vreau să ştiţi că acum un an jumătate am primit susţinerea dumneavoastră în alegerile pentru a putea conduce această organizaţie, cu un mandat clar de a reconstrui organizaţia PNL Argeş al cărei preşedinte la momentul acela a ales să plece la alt partid. O reconstrucţie a unei filiale care era printre ultimele locuri din clasamentul naţional", a declarat Alina Gorghiu.

Lidera PNL Argeș a dat asigurări că rezultatele vor fi vizibile și la PNL Argeș.

"Astăzi, faptul că suntem la Câmpulung, toţi în această sală, cu un suport atât de mare de la conducerea naţională a PNL, reprezintă o etapă în reconstrucţia, reinventarea totală a PNL în Argeş şi de aceea le mulţumesc colegilor din PNL pentru încrederea în PNL Argeş şi vă rog să ne daţi încredere pentru că rezultatele vor veni, vor veni de la PNL Argeş", a declarat Gorghiu.

Gorghiu a subliniat importanța echilibrului pe care premierul României trebuie să-l asigure guvernului și a menționat că îi lipsește echilibrul adus de Nicoae Ciucă.

"Stimaţi colegi liberali, oferta politică a PNL se limpezeşte şi e o singură certitudine, în 2024, PNL va fi singurul mare partid de dreapta care susţine ideile tradiţionale ale liberalismului românesc şi venim în faţa românilor cu o experienţă extraordinar de bună a guvernării. Suntem de 6 luni de zile într-o nouă formulă de guvern şi vedem acum mai bine ca oricând cât de important este ca premierul României să asigure echilibrul şi stabilitatea unui guvern de coaliţie. Sincer, domnule preşedinte Ciucă, mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădeaţi guvernării", a precizat Alina Gorghiu.

În plus, Alina Gorghiu a vorbit despre investițiile străine realizate în timpul guvernării liberale.

"În 2022, când preşedintele PNL a condus Guvernul, totalul investiţiilor străine a fost de 11 miliarde de euro şi spun asta pentru că dacă nu noi menţionăm lucrurile bune din guvernarea liberală, să ştiţi că nu o să o facă nimeni altcineva. Am generat proiecte bune care să elimine diferenţe majore dintre calitatea vieţii între mediul urban şi cel rural. (...) Dezvoltarea ţării pe bază de investiţii, aceasta este politica noastră, a liberalilor, dă rezultate", a adaugat Gorghiu.

ARTICOL SCRIS DE:
Dan Petrescu