HUB PRESS

s e î n c a r c ă

Alertă pentru David Popovici! Echipa medicală a intervenit rapid: Nu vrem să ne asumăm niciun risc

Alertă pentru David Popovici! Echipa medicală a intervenit rapid: Nu vrem să ne asumăm niciun risc
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

David Popovici, inotatorul roman, nu a mai participat la probele de 100 metri liber şi 50 de metri fluture, care erau programate pentru a doua zi a competiţiei "Memorialul Marek Petrusewicz", ce are loc la Wroclaw (Polonia), într-un bazin de 25 de metri. Aceasta informaţie a fost comunicată de CS Dinamo.

"În finala de la 50 de metri liber, din seara zilei de vineri, a greşit la sosire şi a simţit impactul la nivelul cotului. Este un sportiv foarte dedicat dar se mai întâmplă astfel de incidente. Echipa noastră medicală a intervenit imediat şi am luat decizia să-l retragem din competiţie. Nu dorim să ne asumăm niciun risc. Campionatele naţionale vor avea loc peste două săptămâni, iar cele europene în şase săptămâni. David s-a antrenat azi dimineaţă şi va face acelaşi lucru după amiază, dar considerăm că este mai bine să-l protejăm", a precizat Adrian Rădulescu, antrenorul lui David.

În prima zi a competiţiei, David Popovici s-a impus în proba de 200 de metri liber şi s-a clasificat pe locul al cincilea la proba de 50 metri liber (21,84 secunde).

ARTICOL SCRIS DE:
Ion Dumitrescu