HUB PRESS

s e î n c a r c ă

"Construcția unui spital nou și modern, la standarde europene, a fost demarată, anunță Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman"

Sursă foto: stiripesurse.ro

Adrian Gâdea, liderul Consiliului Județean Teleorman, a făcut public planul de a ridica un nou spital în Alexandria. Conform declarațiilor sale, instituția medicală va fi spațioasă și excelent echipată. Compania Națională de Investiții se va ocupa de construcție, iar Consiliul Județean a asigurat toate premisele pentru începerea proiectului, care îl are ca beneficiar final.

“Este important ca teleormănenii să aibă acces la servicii medicale de calitate, la standarde europene, aici, la noi în județ. De astăzi, am dat startul și va începe construirea unui nou spital la Alexandria.

Clădirea va fi practic un nou corp de spital care va avea heliport, subsol, parter si 5 etaje în care vor fi și secțiile care funcționează în acest moment în Corpul C al spitalului județean de urgență.”

Planul include și dotarea integrală a noului spital cu aparatură medicală modernă pentru a asigura servicii medicale de calitate pentru locuitorii din Teleorman.


Pe data de 13 noiembrie am predat terenul pe care se va ridica noul corp al cladirii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria către Compania Naţională de Investiţii - CNI.

Consiliul Județean Teleorman, care are în subordine spitalul, este beneficiarul final al proiectului, pe care îl consideră o prioritate pentru teleormăneni, afirmă Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman.

ARTICOL SCRIS DE:
Mihai Popescu